Rengørings- og Vedligeholdelsesmedarbejder

Farum

AASTED er en førende virksomhed inden for avanceret udstyr til chokolade- og fødevareindustrien og vi søger lige nu en dedikeret og selvstændig medarbejder til rengøring og vedligeholdelse af vores testcenter i Farum.

Arbejdsopgaver:

Som rengørings- og vedligeholdelsesmedarbejder vil dine primære opgaver omfatte:

 • Rengøring: Sikre et rent og ordentligt arbejdsmiljø i testcentret, herunder rengøring af testudstyr, laboratorieområder og fællesområder.
 • Vedligeholdelse: Udføre rutinemæssig vedligeholdelse af AASTED udstyr, herunder smøring, justeringer og mindre reparationer.
 • Assistere kunder: Yde support til Aasteds kunder ved at sikre, at testudstyr er klart og funktionelt til brug, samt bistå under testprocessen efter behov.
 • Varierende opgaver: Arbejdstider og opgaver kan variere afhængigt af testcentrets behov og kundernes krav.

Kvalifikationer:

 • Erfaring inden for rengøring og vedligeholdelse.
 • Evne til at arbejde selvstændigt og struktureret.
 • Fleksibilitet med hensyn til arbejdstider.

Personlige egenskaber:

 • Ansvarsfuld og pålidelig.
 • Teamplayer med gode samarbejdsevner.
 • Evne til at bevare overblikket i travle situationer.

Vi tilbyder

Vi kan tilbyde et job på en spændende og dynamisk arbejdsplads og medulighed for at arbejde med avanceret teknologi inden for fødevareindustrien. Derudover vil du få træning og støtte til at udvikle dine færdigheder.

Du bliver en del af en veletableret, dansk, familieejet eksportvirksomhed, hvor relationerne vægtes højt. Kulturen i AASTED er kendetegnet af, at vi alle er motiverede og stolte af det, vi laver, hvilket skaber et solidt sammenhold og engagement. Vi har en åben, ærlig og direkte tone og gør en dyd ud af at opføre os ordentligt i alt, hvad vi foretager os.

Vi stræber kontinuerligt mod en inkluderende og fleksibel arbejdsplads med lige udviklingsmuligheder for alle vores medarbejdere. Vi tilbyder hjemmearbejde, attraktiv barselsordning, sociale arrangementer og en sund kantine ved Meyers Kantine.

Vi ser frem til at høre fra dig

Vi afholder samtaler løbende, så send allerede nu din ansøgning og dit cv

Hvis du har spørgsmål eller blot vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at række ud til Martin Ole Carlsen, Technology Center Manager på tlf. 29 27 77 56

Vi opfordrer derfor alle uanset køn og etnicitet, samt seksuel, politisk og kulturel orientering til at søge job hos os.

Du kan læse mere om os og vores arbejde her: AASTED | Welcome to our world

AASTED – en dansk pioner

AASTED har i mere end 100 år været markedsleder inden for udstyr og anlæg til chokoladeproduktion i hele verden. I porteføljen af kunder er både mindre, lokale virksomheder og flere af verdens største globale FMCG-spillere.

Vi er på en konstant rejse motiveret af en nysgerrighed, der har gjort os i stand til at retænke, hvad der hidtil har været kendt inden for chokoladeproduktion. Vi sætter spørgsmålstegn ved det umulige – og gør det muligt. Vi lancerer konstant en lang række banebrydende og patenterede løsninger til vores kunder og bidrager tik, at hver enkelt opnår deres unikke vision.

I AASTED er vi mere end 400 mennesker, der gennem passion, erfaring og ekspertise nytænker status quo.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Rengøringsassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Farum.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • Rengøringsassistent
 • Farum
 • Fredag den 29. marts 2024